mormorhelen.blogg.se

Kortsemester i Malmö!

Publicerad 2014-05-29 22:25:10 i Allmänt,

Igår direkt då Evelina slutat skolan, så körde Henke oss till tåget! Vi åkte sen vidare till Malmö och steg av vid Triangeln! Gick sen den lilla promenaden till hotellet ( Scandic Tringeln) - tar bara några minuter!
På tåget åt vi macka med stekt ägg som vi hade med och det var gott:)! Hade även med varsin muffins med kardemumma/hallon...
Vi var inte jättehungriga sen så vi tänkte bara ta varsin wrap på Burger King! Så vi lämnade bara våra väskor på rummet o gick till Burger King! Men nej - de hade inga wraps:(!! Så det fick bli kycklingburgare!

Lugn kväll med lite tv blev det! Båda kände oss lite hängiga!

Imorse steg vi upp vid halv nio och gjorde oss klara för frukost! Den frukosten är såå bra ( vi hade båda telefonerna på rummet så tyvärr inga bilder)! Det finns allt ; god äggröra, havregrynsgröt, gott bröd m tillbehör, pannkakor, belgiska våfflor, frukt..... Ja allt faktiskt!!

Mätta o glada begav vi oss med tåget till Emporia:)!

Det blev besök på Gina, Cubus, Joy, Esprit, Newyorker, Hollister, H&M, Zara, Cassels.... Ja flera andra med! Vi handlade inte i alla men i en del av dem:)! Jag hittade mina flesta kläder i Esprit och Joy- fina tunikor, kjol, leggins, linne, koftor... Riktigt kul att hitta till sig själv och att kunna gå ner en storlek!!

Eve hittade en del, men var lite besviken ändå att hon inte hittat så mycket från sin lapp...

Nu är vi hemma igen - nöjda o glada!
Bilder på kläderna kommer senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela