mormorhelen.blogg.se

Fredagsmys!!

Publicerad 2014-02-28 21:01:43 i Allmänt,

Äntligen dags för Let's Dance igen:)! Inte för att man precis längtat såå, men det är trevlig fredagsunderhållning! Lite blandade människor med - ska bli spännande att se:)! Hittills tycker jag att Phoenix o Kenza varit super:)! Men det är några kvar! Simon från Biggest Loser ser jag fram emot - han var en av favoriterna i Biggest för min del!

I morse blev jag väckt av Henke - han kom in o sa att jag skulle vakna, då klockan stått o låtit o 10 minuter... Kände att jag hade as-ont ( blivit smittad av ungdomarnas uttryck...;)) i halsen! Upp o hoppa - två ipren o sen fix av mannagrynsgröt till älsklingarna! Iväg till skola för Eve o Hampus körde jag till tåget- han ska vara på tester på Kanotgymnasiet i Nyköping i helgen! Det är inför antagningarna till höstterminen på KG.

Själv åkte jag till jobbet, där det blev jobb i några timmar! Jo - det blev en del gjort, även om jag ville hunnit mer - det vill jag alltid!

Idag skulle syrran med familj komma hem från semestern i Florida! Jag tänkte vara lite extra snäll, då jag vet att man brukar vara rätt trött o seg o Jet-laggad! Jag åkte o handlade färs o potatis och fixade köttfärsbiffar och potatismos:)! Körde ner till dem o satte det på bänken tillsammans med en härlig tulpanbukett:)! Igår fyllde jag på kylen lite! Och - precis när jag skulle åka så kom de hem!! Pratade några ord med dem innan jag åkte vidare hem igen!

Här hemma åt vi laxfile med broccoli och örtagårdssås och potatis! Inte dumt:)!

Nu ska jag fortsätta kolla in dansarna:)!


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela